Обичаме коктейлите през всеки сезон и най-много през лятото. То е онова

...
Обичаме коктейлите през всеки сезон и най-много през лятото. То е онова
Коментари Харесай

Направи си коктейл и спечели подарък!

Обичаме коктейлите през всеки сезон и най-много през лятото. То е това магично време, в което единственото, което бихме желали да вършим, в случай че можем, е да отидем в някой парк, да постелим одеяло под сянката на някое дърво и да се отпуснем, слушайки песента на птичките с чаша разхлаждащ Somersby коктейл в ръка . Звучи прекрасно, нали?

Разбира се, за някои неща би трябвало да се чака (поне до края на работния ден) или пък трябва да разполагаме с машината за телепортиране, с чиято помощ на момента да се пренесем на мечтаното място. Мечтаейки за няколко безметежни часа в парка, се впускаме в следващото предизвикателство, каним и вас!

Заедно с девойките и момчетата от Vintage Summer и Somersby сме ви подготвили игра в Инстаграм. В нея ще зарадваме 1 от вас с ваучер за извършване на покупки на стойност 100 лева от Vintage Summer и още 20 с прелестна чаша любеница , в която да забърквате вкусни коктейли на всички места. Условието да се включите е повече от елементарно – споделете фотография в Инстаграм с обичания Somersby коктейл (можете да ни опишете и по какъв начин го приготвяте) или с обичания усет Somersby. Добавете хаштаг #VintageSomersby и стискайте палци. Не забравяйте да извършите фотографията обществена.

За в допълнение вдъхновение ние също ще споделим с вас нашите обичани предписания за коктейли със Somersby любеница в поредност от материали. Не е ли ужасно?

 Пълните условия на играта можете да разгледате тук.

 

С поддръжката на Somersby
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР